Cinema: Τα Καλύτερα

Dune: Part Two

Timothée Chalamet, Zendaya και άλλοι διάσημοι σταρ στο επικό sequel από τον Denis Villeneuve

Δημοσιεύτηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2024

To 2021, o Denis Villeneuve μετέφερε εκ νέου το μεγαλειώδες έργο του Frank Herbert στη μεγάλη οθόνη, σημειώνοντας μεγάλη εμπορική επιτυχία, καθώς κατάφερε να ξεπεράσει τα $400 εκατομμύρια σε εισπράξεις παγκοσμίως, ενώ απέσπασε 6 χρυσά αγαλματάκια στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ. 

Τρία χρόνια μετά, η συνέχεια της ιστορίας θα εξερευνήσει το μυθικό ταξίδι του Paul Atreides και πως θα ενώσει τις δυνάμεις του με την Chani και τον Fremen, καθώς βρίσκεται σε πολεμική τροχιά ζητώντας εκδίκηση από τους συνωμότες που κατέστρεψαν την οικογένειά του. Ξεκινά μία περιπέτεια για να αποτρέψει το τραγικό μέλλον που μόνο εκείνος μπορεί να προβλέπει, καθώς έρχεται αντιμέτωπος με μια δύσκολη απόφαση που θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στην αγάπη της ζωής του και τη μοίρα ολόκληρου του σύμπαντος. 

Στο δεύτερο μέρος του "Dune" επιστρέφουν οι Timothée Chalamet ως Paul Atreides, Zendaya ως Chani, Rebecca Ferguson ως Lady Jessica, Josh Brolin ως Gurney Halleck, Dave Bautista ως Glossu 'Beast' Rabban, Charlotte Rampling ως Gaius Helen Mohiam και Javier Bardem ως Stilgar. Ωστόσο, θα έχουμε και πολλά νέα πρόσωπα, όπως τους Lea Seydoux ως Lady Margot, Christopher Walken ως Emperor Shaddam IV, Florence Pugh ως η κόρη του Princess Irulan, αλλά και ο Austin Butler ως Fey-Rautha.

Η ταινία γυρίστηκε σε τοποθεσίες στη Βουδαπέστη, το Άμπου Ντάμπι, την Ιορδανία και την Ιταλία, ενώ στη μουσική είναι ο βραβευμένος με Όσκαρ, συνθέτης και μουσικός παραγωγός, Hans Zimmer.

Διάρκεια: 167'. Πρεμιέρα: 29 Φεβρουαρίου. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close